Halmstraat 57
1446 DJ Purmerend
Telefoon: 06-50624336

 
 
Home > onderhoud

Onderhoudsabonnement gasapparatuur

Naast de installatie van nieuwe cv toestellen kunt u bij ons ook terecht voor het (jaarlijkse) onderhoud van uw cv-installatie. Hiervoor kunt u gebruik maken van een van onze onderstaande onderhouds abonnementen. U kunt deze nu ook online aanvragen door het onderstaande formulier in te vullen waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Soort toestel Prijs
Keukengeiser € 50,50
Badgeiser / boiler € 50,50
Gashaard / gevelkachel € 50,50
CV-ketel € 103,95
Gasheater € 63,45
Ventilatorgeiser € 63,45

Daalderop CombifortBoven genoemde prijzen zijn inclusief 19% BTW, voorrijden en arbeidsloon en gelden voor toestellen tot een vermogen van 35KW. Voor toestellen boven 35KW of projectprijzen uitsluitend op aanvraag. Het eerste toestel is basisapparaat, ieder volgend toestel 10% korting op de prijs van dat betreffende toestel.

Storingen zullen binnen 24 uur worden opgelost. Deze service is gratis als u een abonnement heeft afgesloten, ook 's avonds en in het weekeinde. Onderhoud zal eenmaal per jaar plaatsvinden (volgens fabrieksopgave) waarbij tevens een CO-meting verricht zal worden. (indien het systeem daarvoor geschikt is) Eventueel te plaatsen onderdelen zullen doorberekend worden.

Aanvraagformulier onderhoudsabonnment gasapparatuur

Aanvraag Onderhoudsabonnement

 

Indien u geen abonnement wenst dan zijn de volgende prijzen van toepassing voor reparatie en storingen:

Voorrijden € 37,00
Uurtarief € 59,30

Eerste half uur inclusief voorrijden en BTW € 60,-
Op zaterdag geldt een toeslag van 50%
Op zon- en feestdagen bedraagt de toeslag 100%